Website/domain for sale. Please email: anna@interiordecordirect.co.uk for more information.

Product was successfully added to your shopping cart.

Levering van Op Maat Gemaakte Jaloezieën

Levertijd: kort

Zodra u een order plaatst en heeft (aan)betaald wordt de productie ingepland en uitgevoerd. Een compleet gemelde bestelling wordt direct aan UPS aangeboden. U wordt hiervan op de hoogte gesteld met een verzendbericht per email. In dit verzendbericht treft alle details aan over de levering, de leverdag en de wijze waarop u de zending kunt volgen.

Voor alle orders staat een levertijd van maximaal 7-9 werkdagen, tenzij anders aangegeven. De levering kost momenteel €10,95.

Houd rekening met mogelijk langere leveringstijden rondom vakanties, feestdagen en promotionele acties. Voor elke levering dient te worden getekend voor ontvangst, kies dus een afleveradres waar iemand de zending kan aannemen. Dit mag ook een (werk-)adres zijn dat kan afwijken van het factuuradres.

Vervoer: betrouwbare partner, traceerbare zending

Na ontvangst van uw order wordt deze direct verwerkt. Zodra de bestelling gereed is wordt deze opgehaald door onze vervoerder. HomeLivingDirect.com werkt met , een vervoerder die bekend staat om haar uitstekende service en hoge betrouwbaarheid. HomeLivingDirect behoudt zich het recht voor in specifieke gevallen een andere vervoerder te kiezen.

Wijze van aanleveren: gepland

Zodra uw bestelling verzendklaar is, sturen we u een emailbericht. Daarin treft u details over de levering aan, zoals de verwachte leverdag en het trackingnummer. Wij leveren aan op de 2e werkdag na het verzendbericht zodat u de mogelijkheid heeft aanwezig te zijn op het afleveradres.

Waarvoor dient het trackingnummer?
Met het UPS trackingnummer kunt u de status van uw levering volgen. Wij raden u aan om op de kort voor en op de leverdag te controleren of de geplande levering doorgang vindt. Bij extreme weersomstandigheden of calamiteiten kan het voorkomen dat een leverdag door UPS wordt gewijzigd.

Tijdstip van levering
Het is niet mogelijk een tijdstip of dagdeel vooraf te bepalen.
Orders zullen worden geleverd op Ma t/m Vrij, tussen 8-18 uur.

Wat als u niet thuis bent op moment van leveren: Geen probleem!

Indien de vervoerder niemand op het door u opgegeven afleveradres aantreft, laat zij een bericht achter. Er volgt dan (gratis) een nieuwe poging tot afleveren, meestal de eerstvolgende werkdag. Ook kunt u na ontvangst van de kaart afstemmen over een geschikte leverdag.

Zending met (transport)schade: Wat nu?

Alle zendingen worden volledig verzekerd gedurende transport. Indien uw bestelling u niet in onberispelijke staat bereikt (bijvoorbeeld een gedeukate doos), meldt dit dan op het afteken-rapport van de vervoerder. Indien blijkt dat het product toch beschadigd is, meldt dit dan direct aan ons en stuur foto's van de schade aan het product en de verpakking. We zullen u dan verzoeken de schade te melden bij de vervoerder zonder welke de serviceopdracht niet kan worden verwerkt.

Indien de vervoerder het product zichtbaar zwaar beschadigd tracht af te leveren, weiger dan de zending en neem contact met ons op. 

HomeLivingDirect: Op Maat Gemaakte Jaloezieën tegen onverslaanbare prijzen!

Voor de volledige voorwaarden verwijzen wij u naar onze Leverings- en Verkoopvoorwaarden onderaan elke pagina.

Voor Belgie:
Wij leveren ook tegen dezelfde voorwaarden in Belgie (dus prijzen en levertijden zijn gelijk). Profiteer ook!