Website/domain for sale. Please email: anna@interiordecordirect.co.uk for more information.

Product was successfully added to your shopping cart.

Informatie

Deze pagina bevat een overzicht van de belangrijkste informatie en links naar veel geraadpleegde pagina's.

Kortingsacties

Onderstaand informatie over lopende kortingsacties (*):

Momenteel zijn er geen acties.

(*) kortingsacties zijn enkel geldig binnen de gestelde periode en indien voldaan aan allle voorwaarden binnen 1 bestelling (muv de 20% korting, deze geldt zolang deze wordt getoond). Kortingscodes werken niet in combinatie met andere acties, producten welke buiten de actie vallen en kunnen niet worden verspreid over meerdere orders.

Beste Prijs-Kwaliteitsverhouding van Nederland!

HomeLivingDirect kent een lage prijs voor kwaliteitsproducten. Wij bieden u voor deze kwaliteit en levertijd de laagste prijs. De criteria voor deze garantie zijn de productkwaliteit in combinatie met de totaalprijs (dus inclusief alle kosten) en de levertijd. Ziet u een aanbieder die minimaal dezelfde kwaliteit en levertijd biedt voor lagere prijzen (*)? Meldt het ons, dan doen wij u een gegarandeerde aanbieding!

(*) Geldt enkel voor openbaar zichtbare, algemeen geldende prijzen.

Contactgevens en openingstijden

HomeLivingDirect.com
tel: (+44) 0 1527 757 997
(ma-vrij 10-18.00 uur)
email:

Vragen over het inmeten
Lees hier hoe u het best kunt inmeten. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen voor ondersteuning.

Veelgestelde vragen
Op deze pagina treft u de meest gestelde vragen aan.

Vragen over leveringen
De leveringskosten is €10,95 en worden tijdig aangekondigd. Indien een product niet binnen redelijke termijn kan worden geleverd wordt dit binnen enkele werkdagen medegedeeld. Indien een order wordt geannuleerd vindt er binnen maximaal enkele werkdagen restitutie van de aankoopsom plaats.

Uw privacy, een groot goed!
Lees hier hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Algemene Leverings- en verkoopvoorwaarden
Bij ons staan uw rechten centraal. Lees hier alles over onze voorwaarden.

Betaalmethoden

Bij HomeLivingDirect.com betaalt u eenvoudig via:

- Creditcard
- iDEAL
- PayPal

Alle betaalmethoden zijn veilig. Indien u geen credit card heeft en niet over internetbankieren beschikt, neem dan even contact met ons.

Garantie, Service en Retouren

Garantietermijn

HomeLivingDirect.com besteed veel zorg aan de nauwkeurige productie en een veilig vervoer van uw bestellingen. Op alle bestellingen geldt een garantie van 24 maanden.

Garantie: Uitsluiting van garantie

Binnen de garantietermijn wordt garantie uitgesloten bij schade als gevolg van oneigenlijk gebruik van onze producten, eigenhandige of in opdracht van klant aangebrachte aanpassingen, normale slijtage, materiaal-karakteristieke verkleuring, gebruik buitenshuis of in vochtige ruimten, het blootstellen van onze producten aan vocht, chemicalien, schurende of bijtende middelen, het monteren van onze producten op niet geschikte ondergrond, de kosten van (de-)montage van het product of onderdelen daarvan voortvloeiende uit een beroep op onze service. Gevolgschade wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

Service: Schade bij levering

lees hoe u dient te handelen bij schade veroorzaakt door transport.

Service: problemen na ingebruikneming van het product

U stuurt een service-aanvraag als volgt:

Vermeld de klantgegevens en of het ordernummer, foto's en een omschrijving van het probleem. Indien er een beroep wordt gedaan op onze service of onze garantievoorwaarden in verband met non-conformiteit, schade of gebrekkige kwaliteit danwel ondeugdelijke materialen, handelen wij snel en oplossingsgericht.

Retouren

Op maat gemaakte producten worden uitgesloten van herroepingsrecht en nimmer retour genomen om redenen van bijvoorbeeld een verkeerde kleur- of maatkeuze.

Lees onze algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden voor verdere details.